مستند رژه پنگوئن ها - penguins (دوبله فارسی)

قیمت قبلی کالا : ۳,۵۰۰تومان

قیمت کالا : ۲,۵۰۰تومان

مقدار تغییر قیمت: ۱,۰۰۰تومان (29%)

موجود در انبار: ۱۰۰


(تعداد رای: 44)

مستند رژه پنگوئن ها - penguins (دوبله فارسی)

http://www.nyazmarket.com/images/mostanad/penguins/penguins.jpg

شماره مجوز: 155/13316

مستندی بسیار جالب و دیدنی و برنده اسکار در مورد پنگوئن ها . در این مستند زیبا که در جشنواره های مختلف برنده جوایز بسیاری شده است ؛ شما به صورت لحظه به لحظه با زندگی سخت پنگوئن ها آشنا می شوید. شاید تراژیک ترین و زیباترین قسمت داستان ؛ صحنه های مربوط به تولد نوزاد پنگوئن و نگهداری آن توسط پنگوئن ِ پدر باشد. تفاوت ویژه این مستند با بقیه ؛ نقل داستانی آن است که جذابیت ویژه ای به فیلم داده است . تماشای این مستند جذاب ؛ متفاوت و حرفه ای را به همه دوستداران حیات وحش و فیلم های مستند توصیه می کنم

پنگوئن فرمانفرما یا پنگوئن امپراتور (Aptenodytes forsteri) بزرگ‌ترین گونه پنگوئن است. این پرنده بر خلاف پرندگان دیگر، هرگز به زمین خشک پا نمی‌گذارد. او تمام عمر خود را یا در دریا و یا روی یخهای جنوبگان (قاره قطب جنوب) می‌گذراند فرمانفرمای ماده در فصل پاییز تخمگذاری می‌کند و در طول زمستان تاریک قطب جنوب پرنده نر روی تخمها می‌خوابد در طول این سه ماه پرندگان نر هیچ چیز نمی‌خورند و برای گرم شدن به همدیگر می‌چسبند.
پنگوئن فرمانفرما بزرگ ترین نوع پنگوئن است. قد آن ۱/۱ متر و وزنش بیش از ۳۰ کیلوگرم است.دو جنس نر و ماده خیلی شبیه به هم به نظر می‌رسند.پنگوئن‌ها پاهایی دارند که از آنها برای شنا کردن استفاده می‌کنند ،پنگوئن‌ها دارای رنگ‌های متضادند ، شکمشان روشن تر است و پشتشان سیاه است.این رنگ بندی کمک می‌کند که موقعی که در داخل آب هستند خودشان را پنهان کنند و آن‌ها را از چشم شکارچیان پنهان می‌کند.

http://www.nyazmarket.com/images/mostanad/penguins/penguins1.jpg


پنگوئن‌ها دارای پرهای ضد آب و بَراقی هستند که به خشک نگهداشتن پوستشان کمک می‌کند. تراکم پرهای آن‌ها از بیشتر پرندگان بیشتر است. (حدود ۷۰ پر در اینچ مربع). پرهای پنگوئن‌ها هر سال می‌ریزد و پرهای جدید به جای آن‌ها رشد می‌کند.


پنگوئن‌های امپراتور گوشتخوارانی هستند که در دریا شکار می‌کنند. آن‌ها به طور عمده از ماهی ،ماهی مرکب و خرچنگ تغذیه می‌کنند. این پرندگان در جستجوی غذا تا ‪ ۱۶۰‬کیلومتر از لانه خود دور می‌شوند تا به آب‌های سرد قطبی رسیده و در آن به جستجوی غذا بپردازند.
همه پنگوئن‌ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می‌کنند ،پنگوئن‌های امپراتور روی توده‌های یخ ،در قاره جنوبگان زندگی می‌کنند.

http://www.nyazmarket.com/images/mostanad/penguins/penguins2.jpg


پنگوئن ماده یک تخم می‌گذارد و به دریا می‌رود. پنگوئن نر در یک دوره پرورش جوجه برای ۲۷ روز (در طول سردترین بخش سال قاره قطب جنوب) روی تخم می‌خوابد و آن را روی پاهایش گرم نگه می‌دارد و با شکمش آن در برمی گیرد.او جوجه‌اش را با شیری که به وسیله یک غده در لوله مری‌اش تولید می‌شود ،تغذیه می‌کند.در طول این مدت پرنده نر غذایی نمی‌خورد و به همین دلیل نصف وزن بدنش را از دست می‌دهد.

.

قابل پخش در کامپیوتر و پلیرهای خانگی

کیفیت:HD

تعداد: 1DVD

آیا در رابطه با مستند رژه پنگوئن ها - penguins (دوبله فارسی) سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.
به این محصول امتیاز دهید